15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized Kasta inte bort lökskinnet ännu; Det här är!

Kasta inte bort lökskinnet ännu; Det här är!

Vad gör du alltid med skinnen, efter att lökarna har varit, skivade och tillagade? Mål vid sopor och dumpa dem rätt? Förstod du att du kan producera din egen kompost med lökskinn för din köksträdgård? Du kan också använda det för din wellness och överklagandebehov! Ta en titt:
Fördelar med lökskinn
Vi slår vad om att du inte förstod att lök såväl som deras skinn är ganska fördelaktiga för våra kroppar. De har quercetin- en antioxidant, som är ett medel som hjälper till att slå allergier såväl som av detta skäl är en avgörande förening för kroppen. Lökskinn När de konsumeras kan hjälpa det hjärt -kärlsystemet att förbli starkt och minimera faran för hjärtsjukdomar. Utöver detta förstås lökskinn för att hjälpa till med att få ner dåligt kolesterol såväl som blodtryck, bekämpa inflammation, förbättra muskler, behandla ångest och döda vissa former av cancerceller. Låt oss ta en fantastisk titt på den stora variationen av fördelar:

När du lagar mat med lökskinn, skulle mikro -näringsämnen såväl som aspekter som upptäcktes i den förstärka smaken på måltiden förutom att hjälpa till att rengöra matsmältningskanalen.
Om din hud har rodnad såväl som insektsbitmärken kan lökskinn gnuggas Qatars herrlandslag i fotboll Tröja försiktigt över dem, två gånger eller tre gånger om dagen såväl som Feyenoord Tröja inflammation skulle arresteras. Det du kanske på samma sätt gör är att förbereda en infusion genom att koka skinnen i vatten samt att tömma vätskan. Tvätt det AS Roma Tröja drabbade området med samma, såväl som resultat på kort tid ska ses.
De flesta av oss upplever från muskelkramper. För att bota detta, använd en tesked lökskinn i en kopp varmt vatten samt gör det möjligt för det att blötlägga. Drick detta vatten före middagen varje natt samt njut av exakt hur muskelmassakramperna lämnar dig för gott.
Om du elegant färgar ditt hårlila-röda, såväl som inte vill förlora håret med kemikalier, vad du kan göra är att göra en pasta på lökskinnen och applicera dem på håret. Detta skulle vara en tillfällig hårfärgningsmetod för att få den färg du ville ha, utan att behöva oroa sig för hårskador senare.
Hälsosam brödbakning kan göras i huset med användning av lökskinn i bröddegen. Skinnet när de bakas, går in i kroppen såväl som assists bekämpar allergier såväl som sjukdomar inifrån.
För alla personer som lider av pustlar, papler, kokar, pus såväl som hudsjukdomar i det andra steget, kan du använda en blandning av lök hudpasta såväl som olivolja (1: 1) såväl som att applicera exakt samma den drabbade zonen. Detta fungerar som en salva samt måste hållas på huden i fem minuter innan du tvättar den med kyligt vatten. följer detta två gånger om dagen.
Alla med hudproblem som skabb samt andra hudsjukdomar från tredje steg kan använda en blandning av lök hudpasta samt kokosnötsolja för att torka upp området samt hjälpa till att läka huden.
Förbered lökbuljong genom att blanda en kopp varmt vatten med lökskinn. Tvättar affären med såväl som hår med exakt samma buljong när en dag, liksom skölj med rosvatten. Vi slår vad om att du inte skulle kräva kraftfulla hårbalsam såväl som hudbalsam för mjukhet. Men den allra första tvätten ditt hår vanligtvis som du gör, såväl som sedan använder du buljongen. Exakt samma skulle också gälla för din hud.

DIY lökhud samt hårbehandlingar hemma!
Slösa inte pengar på kostsamma hudvårdsprodukter längre, inte när du kan använda ett paket i huset gjord från grunden. En matsked gramflour och lökskinn var och en tillsammans med en tesked yoghurt måste göras till en pasta. Applicera den på din hud och vänta sedan i tio minuter. Tvätt med varmt vatten såväl som sedan klapp torrt. Det är riskfritt att följa detta varje dag.

[Läs också: Löksaft för hårväxt]
Källa: PinterestWhat Om de aktuella behandlingarna du har spenderat en bomb på fungerar inte till din fördel? Låt oss använda lökskinn istället med neemolja såväl som tomat. En minskning av neemolja med en halv matsked tomatpasta såväl som lök hudpasta måste blandas samt användas på utbrottet. Håll den i en halvtimme såväl som sedan tvätten försiktigt. Gör detta innan du sover på natten, det hjälper till att rensa porerna och dra åt huden.

Om du är trött på håret tunnare saga, här är vad du kan göra. Gör en pasta med lökskinn och honung. Blanda såväl så att applicera direkt på rötterna såväl som massage försiktigt i hårbotten. Lämna det på en timme eller mer över natten är bäst. Svavelet i huden med vitaminerna närar hårsäckarna, medan honungselementet hydratiserar hårbotten såväl som matar hårsäckarna också. Tvätten av efteråt samt njut av exakt hur ditt hår på en månad återföds!

[SC: MediaD]

Nu skulle du kasta bort lökskinn? Vi tror inte det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *