15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized Har fet hud? Så här säkerställer du att din festmakeup varar längre

Har fet hud? Så här säkerställer du att din festmakeup varar längre

kvinnor och flickor, om du har fet hud, lånar vi dig en axel att gråta på. Men vänta, varför ska vi gråta när det finns mycket enkla sätt att se till att din festsmakeup varar längre, även när de sebaceous körtlarna över arbete. Vad din hud behöver är en kärleksfull touch och rätt kosmetika att använda, som vi kommer att dela med dig just nu. Så gör dig redo att acceptera alla inbjudningar för att dansa, jig och jive medan semestersäsongen varar och låt inte den oljiga huden skrämmande berättelse hindra dig från att göra det.
Läs dessa 7 bud och använd dem
Du måste prima din hud till att börja med och göra det med sminkprimer av anseende. Detta bör göras när rengöring, toning och fuktgivande av huden har gjorts, och innan det första lagret av fundament läggs i ansiktet. En makeup -primer är det bästa alternativet för sminkapplikation för oljig hud, vilket hjälper till att fungera som bas och skyddar huden också. Områden att fokusera skulle vara T-zonen och välja en oljefri anti-glansprodukt, men inte ett kiselbaserat är bäst kiselattacker känslig oljig hud och kan orsaka allergier på huden också.

[Läs också: Bästa serum för fet hud]
Källa: FashionAdorable.Com för ögonen måste du sluta använda Cut Creas Makeup -stilar och inte prima ögonlocken innan du applicerar smink. Om du har rodnad eller mörka cirklar, hänvisar till färgkorrigeringen (vad är hudfärg som korrigerar vätskor och hur använder vi dem) inlägg och lär dig att använda rätt concealer för att dabba bort samma. En primer som endast är avsedd för ögonlocken bör användas, vilket skulle vara basen innan ögonskuggan används- hjälper till att suga upp överskottsoljor på ögonlockshuden
Källa: ViewTheVibe.comFoundations kan försvinna med fet hud, varför du bör välja pulverbaserade fundament och inte kräm eller flytande. Pulver hjälper till att hålla bort den ohälsosamma oljiga glansen och glansen på huden och är också lättare för huden. Om du vill använda flytande fundament, använd en som är mousse eller vattenbaserad, mattande och icke -komedogen!

[SC: MediaD]
Källa: YouTube.cominvest i TL4 -pulver som också kallas ansiktsinställningspulver. Målet här är att dabba bort glansen och hålla glansen borta från huden, vilket gör att grunden kan hålla länge och stark. Kanadas herrlandslag i fotboll Tröja Att överdriva det rekommenderas inte eller annars ser du krita ut. Vad du behöver göra är att dabba en nypa på en fläktborste och sedan applicera på de områden som lyser mest- T-zonen mestadels

Källa: Glamupgirls.com När du väljer rodnad för fet hud, skulle en matt en vara den bästa och inte skimmer eller kräm. Eftersom fet hud gör att rodnaden försvinner Sporting CP Tröja snart, skulle du behöva en pulver rodnad för att hålla kinderna med en rosig frisk rodnad länge; Kräm som inte skulle hålla sig länge på kinderna.
[Läs också: Bästa ansikts tvätt för fet hud]

Källa: YouTube.com Ju mindre desto bättre med skiktning av sminkprodukter i ansiktet rekommenderas, eftersom fet hud kan vara halt för att sminket ska stanna och hålla länge. När du bär flera lager tenderar det att se kakigt ut och som en mask eller smälta, och någon av SC Braga Tröja dessa situationer är inte önskvärt. Skikt som bär det minsta är bäst för fet hud, och tonade fuktighetskräm med tillräckligt med SPF i det skulle göra underverk.
Källa: Smudgestyle.comKeep Blotting Papers praktiskt, vilket hjälper dig att få en felfri look och en matt som också- när som helst på dagen eller natten. Detta innebär att ditt ansikte skulle lysa hela en händelse eller dagen eller kvällen, och med blotting -lakan, en coy touch då och då skulle hjälpa till att hålla det utseende du manifesterade, intakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *