15 klänningar du vill ha till sommaren Clothing Olika naturliga oljor för hudvård – den allra bästa oljan för din hud

Olika naturliga oljor för hudvård – den allra bästa oljan för din hud

är du nere med huvudvärk, har det svårt att ACF Fiorentina Tröja sova eller ha ett hudproblem? Ingen mening att förlora din sömn. Det finns en viktig olja för alla Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja dessa utgivningsområden såväl som hud Acnes som får dig att luta dig tillbaka och beundra din hud.
Vi presenterar dig sju viktiga oljor för att bekämpa hudtillstånd som akne, åldrande, oljeiness och torrhet. Inga fler scouting av komponenterna innan du köper oljan samt inga fler giftiga komponenter som petrokemikalier, parabener eller doft. Endast naturligt såväl som ren lycka är det! Kolla in samt ge dessa oljor ett försök.

Tamanu
Latinsknamn: calophyllum inophyllum
Denna typ av olja är absolut lugnande och hur. Tja, det erbjuder betydande lättnad från irritationer av huden, såsom hudutslag, solbränna, inflammation samt eksem.
[Läs också: Traditionell hudvård]

Tamanu -olja har föreningar som hjälper till att få tillbaka och regenerera hudvävnaden. Eftersom den har såväl antioxidant som antimikrobiella egenskaper är det en underbar olja att behandla hudutbrott.
Källa: pinterest.comgolden jojoba
Latinsknamn: Simmondsia Chinesis

Även om gyllene jojoba (ho-ho-ba) verkar som en olja men ur teknisk synvinkel är det ett flytande vax som är gjord av jojoba frön.
Kompositionsmässigt är det extremt nära vår egen talg som utsöndras från vår hud samt ger en snabb absorberande, lätt fuktighetskräm. Golden Jojoba är utmärkt för alla hudtyper och förstås att penetrera djupt in i huden.

[Läs också: Argan Oil for Hair]
Om du har svårt med fet hud, använd en jojoba -blandning eftersom den kommer att lösa upp överskott av talg och göra det möjligt för hudporerna att andas.

Det är därför arganolja kommer lika mycket som att vara utmärkt för anti-aging-behandling. Enligt resultaten av forskningsstudier fyller rutinmässig applicering av arganolja vattenlipidskiktet (hudens fuktgivande faktor) samt ökar syretillförseln samt näringsnivåer i hudceller.
Källa: Mountainbreezenaturals.comblack kumminfröolja
Latinsknamn: Nigella sativa
Svart kumminfröolja innehåller mycket antioxidanter såväl som fettsyror. Detta gör det som en fantastisk aktuell behandling för problem som är förknippade med inflammerad hud som eksem, dermatit och akne.
[SC: MediaD]
Källa: Gaynoroncology.comRosehip Oil
Latinsknamn: Rosa Rubiginosa
Rosehipolja förstås för sin hud fuktande såväl som fuktgivande egenskaper. De av er som har att göra med miljöstress på din hud i typen av torr luft eller vind kommer att dra stor nytta av rosehipolja. Det förbättrar hudelasticiteten på grund av dess anti-aging-egenskaper, ökar hudcellregenerering och minskar ärrbildning.
[Läs också: Naturliga oljor för hårtillväxt]
Källa: wellessaims. commorera olja
Latinsknamn: Moringa Oleifera
[Läs också: Argan Oil för rynkor]
Denna specifika typ av olja har använts av forntida hinduer utöver egyptierna redan 2000 f.Kr.
Moringa -olja är full av antioxidanter, som skyddar din hud OGC Nice Tröja från solskador och åldrande, minskar rynkor, lättar hudtonen och fuktar din hud.
Källa: Moringamutual.Commonoi Oil
Latinsknamn: Cocos Nucifera såväl som Gardenia Tahitensis
Detta är en helig olja från polynesierna såväl som haglar från den infödda Maori -stammen i Nya Zeeland. Det upptäcktes av den europeiska utforskaren James Cook som utnyttjades av Maori -folket för skönhetsändamål, mediciner samt religiösa ritualer.
Monoi -olja är lämplig för alla hudtyper och absorberas effektivt i huden utan att lämna efter någon typ av fet återstående. Många monoioljor som erbjuds på marknaden idag är billiga imitationer av den ursprungliga oljan. Det är därför de saknar att tillhandahålla kraftfulla hudvårdsegenskaper hos den autentiska oljan.
[Läs också: Naturliga skönhetsoljor för din hud som inkluderar en kostnadsmärke]
Källa: Pinterest.com Så är beredd att sätta några droppar av dessa värdefulla naturliga oljor på din affär med och vara beredd att se underbar ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *