15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized Klänningen A Day Lots Presentguide: # 1 Den bärbara USB-strömförsörjningen

Klänningen A Day Lots Presentguide: # 1 Den bärbara USB-strömförsörjningen

Jag vet, jag vet, det är inte en klänning, men jag tror att den här bärbara USB-strömförsörjningen (från ThinkGeek) är en fantastisk present. För $ 20 kan du få en backupladdare för din mobiltelefon, MP3-spelare, vad har du-du som har en avgift för så mycket som tre månader, såväl som är bara en fjärdedel tjock.

Dessutom måste dina gillade ha en bara i situation de någonsin i en makgyver-liknande omständighet – när någon säger “om vi bara hade en Li-polymer battericell” de kan rycka i sin väska och state “Oh, sådan som den här? ” innan du slår den i deras riktning. Tro exakt hur tillfredsställande det skulle vara! (Helt tillfredsställande.) Det är som två gåvor i ett!

(Och inte misslyckas med att komma ihåg – vi är fortfarande i välgörenhetsdrivningstid: inspektera widgeten och omröstningen!)

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975

Om vi ​​når $ 1200 i donationer senast den 25 december, kommer jag att komponera en ny “hemlig liv” -historia, som kommer att innehålla de två bästa röstarna nedan:

http://modpoll.com/poll.js?pid=agdwb2xsmmdvcg0legrqb2xsglvhlwym&theme=&width=200

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

HOWTO: PackingJune 9, 2008
Jag saknade bloggar mot sexism! 9 mars 2007
Ringa alla stålmagnolier: Kom ut bakom din Rufflesmay 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *