Hundra klänningar: dag 92

idag är en Twofer; Här är klänning 1:

Det här är McCalls 8484, som jag tror att jag likaledes gjort när i en randig seersucker-version som inte överlevde. Jag bär inte så mycket eftersom bodice är lite blusig för min smak. Det behöver absolut ett bälte. Jag använde att bära den med en kräm-och-grön konstgjord zebra-stripe sash, som verkar absurt men verkligen fungerat.

Jag gillar verkligen kragen:

Sido zip, eh:

Fickorna är faktiska fodermaterial, som jag inte någonsin någonsin gör om jag inte tror att de kommer att visa med – såväl som det här materialet är både blekt, såväl som det är tillräckligt att jag trodde att det skulle:

Jag gjorde inte en extremt stor uppgift på ryggen, även om det var en av mina föredragna egenskaper i mönstret:

Detta är en av mina föredragna Liberty-utskrifter – jag önskar att jag förstod namnet på det! – Såväl som jag har en stående bounty på det, låt mig förstå om du har någon typ av att sälja. Så när jag gick tillbaka till Storbritannien 2007, fick jag lite mer såväl som gjort detta:

Jag kan inte upptäcka det mönster som detta var gjord av – jag förstår att jag gjorde ytterligare en version i Grey sateen som jag övergav halvvägs med när det hamnade som att den uniformen av någon slog i en Magdalene-tvätt. Det handlade allt om midriffbandet, som är typ av bredvid punkten i ett material som är upptagen:

Ryggen samlas också för lite bit av en tågeffekt:

Här är en bättre titt på bodice – jag gillade kurvan i V-nacken:

Och sidozip:

Man, jag önskar att jag hade mycket mer av detta material …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Loafer Update! 4 juni 2009 med 81 kommentarer
En LinkTastic Friday för att avsluta All LinkTastic FridaySmay 16, 2008
Shirtwaist # 2Febrary 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *