Sy U: House Stretch

Liten, Brown Skickade mig en kopia av Sy U: Hussträckning till utvärdering (och två mer för att ge bort!) Och jag har bara haft möjlighet att sitta såväl som ta en titt.

Även om jag tror att den här boken inte är särskilt inriktad på min personliga estetik (jag bodde med 1980-talet, allra första gången, tack) Tipsen för att sy sticker verkar otroligt användbart. Det finns en äkta guerrilla, make-toone; Även om en serger föreslås kan du göra de flesta av de stickade projekten i den här boken med din rutinmask. Förutom boken innehåller mönster!

Jag är allvarligt frestad att börja göra mina egna tee shirts (eller åtminstone förkorta de jag köper online) nu när jag har checkat ut den här boken. Då skulle de slutligen vara rätt längd!

På till giveaways: Jag kommer att ge bort de två kopiorna till två personer som valts slumpmässigt från de som har gjort de senaste ändringarna på vintagemönstret Wiki vid fredagskväll, CDT, 20 juni. (Du behöver inte gå med / Logga in för att lägga till Wiki i allmänhet, men om du vill vinna en bok måste du se till att jag kan upptäcka dig!) Är du inte säker på att du deltar? Här är de ursprungliga instruktionerna.

Jenny lade också till en fauxlero kategori! Gå ut såväl som uppladdning samt tagg, tack.

Om du inte är i sticker kan du tänka på den allra första sy-boken, som jag granskade här.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Klänningen om dagen guide till att upptäcka att sy: del Onefebruary 5, 2008
En dukare samt uttalande av principerna 15, 2008 med 214 kommentarer
Så vad? 10 december 2008 med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *