15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized En banförlust.

En banförlust.

Tja, du förstår att det är en lyckad klänning när du måste slå upp en seglare och en turistfälla “Indian” för att få råvarorna. Jesus Hieronymus Kristus, det här är det fulaste jag har sett eftersom 1972 Naugahyde levande! Festival.

Jag är säker på att otroligt några få av dig kommer att bli förvånad över att denna pärla är från Victoria hemlighet, vars kläder ofta täcker (eller snarare, täck inte) den stora såväl som uttrycksfull variation mellan “skanky” och “trampy”. (Och jag förväntar mig att de få av er som är förvånade, undrar, Jeez, exakt hur skulle du utveckla en poldansrutin runt * det *?)

Nu är jag inte emot attraktiva klänningar – men du måste erkänna att det finns en golf mellan “sexig” såväl som “gynekologisk”, liksom vs-klänningar sprider ofta att golfen samt hålla bäst på att springa in i wtf? -Land . Förutom förstår du varför alla vs-designer har det överdrivna huvudloppet? De försöker hålla sin värdefulla gråa materia bort från kläderna, det är därför. Det är inte provocerande, det är * skyddande *. De bär verkligen blyförkläden mellan skott.

Faktum är att denna klänning är så hemsk, jag känner som om jag måste presentera en motgift. Här ser du: Whew. Säg tack vare dig, Elie Saab. Tack tack till dig.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

HOWTO: PackingJune 9, 2008
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007
Rant-Tastic ämne # 143: “Vad ska man bära på flygplan” 25 juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *