Untucked

Tröja: Topshop | Blus: Adam (liknande här) | Byxor: Theyskens teori (liknande här, här och här) | Skor: Kate Spade (liknande här såväl som här) | Halsband: Rena pärlor c/o | Solglasögon: Nina Ricci | Polska: Essie (Merino Cool)

Foton av Kaitlin Rebesco

Att tucka eller inte tuck, det är … okej jag ska skona dig klichéen.

Som visualiserats ovan använder en otäckt blus ytterligare en metod för att gunga skördetoppmönstret (senast sett här) i en arbetsatmosfär där utsättningen av magen är mindre än optimal. Längden på tee -skjortan balanserar proportionerna balanserar av den beskurna silhuetten, men tvingar oss ändå att möta det “otydliga” problemet på kontoret.

För er i extremt formella såväl som konventionella arbetsmiljöer kan detta mönster inte vara på docket för dig. Men i en hel del service avslappnade, kreativa eller helt avslappnade expertinställningar, kan det otydliga utseendet vara ett stort-om det utförs ordentligt.

Ett par policyer på vägen: (1) TEE -skjortan måste slutföras på botten; såväl som (2) måste den synliga botten av tee-skjortan strykas och rynka fri. Poängen med dessa två riktlinjer? Att göra ditt liv eländigt. För att se till att ensemblen verkar vara ett avsiktligt beslut i stället för ett slarvigt misstag. Om du inte är försiktig kan det se ut som säkerhetsskadorna på en doozy baksmälla.

(Inte för att jag förstår hur det är. Det är … hur jag förstår att det är från 20/20.)

Som med alla ensembler är detta utseende inte för varje arbetsmiljö, liksom troligen används bästa på en “affär som vanligt” på kontoret snarare än den dag du har en avgörande klient som är tillfredsställande eller är tillfredsställande med VD .

Handla inlägget:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *