15 klänningar du vill ha till sommaren Clothing NY Fashion Week: Diane von Furstenberg

NY Fashion Week: Diane von Furstenberg

Jag skulle så bära det här. Jag menar, jag skulle troligtvis ta av flikbröstfickorna samt förkorta ärmarna, liksom jag skulle inspektera för att det var silke eller bomull samt inte polyesterjersey först, men jag är runt det här Material såväl som skär. Absolut.

Jag är lite förvirrad om familjemedlemmens placering såväl som vänster sidfickor – Liya har sin vänstra hand i en ficka som verkar vara lägre än patchfickan jag tror att jag ser till höger. Men det är kanske en artefakt av den patenterade bana-modellen Hip-tilt som inte skulle vara uppenbart på mig.

Det jag är verkligen upphetsad av försöker upptäcka bultänderna av detta tyg. Om någon ser någon, skicka mig en shout-out, okej? Sedan det jag * verkligen * vill är en cirkel kjol konstruerad av detta tyg. Knä längd, med kontur midjeband för mindre bulk vid den faktiska midjan, att bära med lite svart polotröja eller kortärmad tröja samt svarta plana slouches eller ballett tofflor. Skulle inte den rocken? Med en svart korthanterad väska samt svarta solglasögon, förstås.

Nu när det är februari dör jag att sy för våren. Det är sedan jag växte upp i söder; Jag tror att våren börjar strax efter att de skiftlösa människorna tar ner sin jätte blinkande uppblåsbara utanför Santa. Jag går ut ur min ytterdörr dagligen och tror nu “var är min forsythia?” Jag kommer att skaka i bomullsutskrifter den 1 mars igen, jag förstår det bara.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Den allra första klänningen liksom den sista dressmarchen 12, 2008
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007
Shirtwaist # 2Febrary 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *