15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized Monday Muse

Monday Muse

Dåligt fall på måndagarna? Tja inte så länge, suckers.

På dagar som idag när du inte exakt är angelägen om att möta världen, försök att underlätta en ny arbetsvecka med en mycket mer undertryckt vårmodetrend: Neutrals! Medan ljusa tryck och djärva färgkombinationer kan stjäla rampljuset i vår, erbjuder Calvin Kleins vår 2013 -kollektion samt andra designhus som TIBI (se klänning nedan) oss enastående inspiration för att koppla ihop neutrala bitar och färger. Dessa neutrala modeelement fungerar mycket mer typiskt som grunden för tillägget av ett ljusare uttalande och får sällan vara centrum för uppmärksamheten själva. Idag finns det emellertid inget behov av en färgstark tryck, ljus sko eller neonband. Faktum är att den eleganta klassen i denna neutrala ensemble lämnar mig att tänka … färg? Vem behöver färg?

Tja, kanske bara kasta på en rosa nagel för att krydda saker lite. Jag menar, låt oss inte bli galen här. Du vet att jag inte kan vara helt berövad färg …

1. Tibi Novelty Pleating Dress

2. Gorjana Laurel -halsband

3. Gorjana Bloom Hexagon örhängen

4. Essie ‘Big Spender’

5. Angelina bälte

6. Kate Spade Sailor’s Knot Bangle

7. Michael Kors Gold Link Ring

8. Kate Spade Lollipop Pumps

Håll dig uppkopplad! Var noga med att följa oss här:

… … … … …

Spoiler Alert: Förutom en viss svår modeinspiration har det eleganta skåpet Instagram -flödet presenterat sådana som Meryl Streep och Reese’s Minis. Du kommer att vilja komma in på det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *