Fortfarande med Duro

, eftersom Bridge Queen var trevlig att länka till mig igår, kommer jag att spela sant att skriva och visa en mer duro … Men eftersom jag tror att en hel del kommer du att ogillar Denna färg combo jag skjuter den framför en hektisk bakgrund för att ge dig något annat att titta på. (Den snygga killen på väggen över klänningens axel? Det är min farfar, Fritz.)

Detta är i ull crepe, som jag har tvättat så det är lite felty – jag gillar det när ull är lite felty, det har bara en sådan utmärkt struktur såväl som vikt för det. Blå är en extremt peacocky blå, liksom guldet är ordentligt senap.

Färgerna är lite truer med min blixt:

Med någon typ av lycka, eftersom det är ull, blir det trevligt och varmt för torsdag, när jag talar om en panel på Philadelphia: s fria bibliotek (där jag bekämpar metod över min viktklass, kan jag berätta för dig: De andra paneldeltagarna är den utestående Mark Liberman, den charmiga [i hans böcker, men jag förväntar mig, men jag kommer också att vara så personligen] såväl som välskött Ben Yagoda, liksom den nästan skrämmande eruditen John McWhorter . Jag, mina vänner, jag är komisk lättnad.) Du borde definitivt komma och se den. (Förvänta mig inte att jag ska få showen.)

Jag tror att jag bara har ett par duros av min egen delegerade show – såväl som jag bara har en mer skär ut att vänta på att vara klar, men jag tror att man kommer att bli doozy. Tips: Darth Vader tyg.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Boden Duro. Duroden? Boro? 15 augusti 2006
Skruktning av utfärdandet 13, 2006
Tio saker jag ska göra så snart jag kommer till den 11, 2008 med 64 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *