15 klänningar du vill ha till sommaren Uncategorized Nå nya djup

Nå nya djup

Bet B. Skickade mig det här, från sovintagmönster. Nu är de fickor, ja?

Jag är helt säker på att de inte riktigt går all metod till kanten, men istället tillhandahålls en typ av Apple.jpge-sängbehandling. Höger? Annars ser jag en hel del saker som går med tvätten som inte borde gå med tvätten …

Och jag förstår inte om dig, men jag tror att dessa knappar är överkill. Giant fickor, mitt dragkedja, såväl som knapp trim? Sweetheart försöker lite hårt. (Plus, jag tror att hon bara låtsas att läsa. Den boken är så långt bort såväl som jag har en snygg misstanke det är upp och ner. Det verkar konstigt att alla linjer skulle vara rätt motiverade …)

Åh, såväl som tack till er alla så mycket för ditt underbara svar på förra veckans välgörenhetsdrivningskick! Vi är redan nästan halvvägs till målet på $ 1500 för böcker med barer … liksom jag misslyckades med att komma ihåg att nämna slutdatum, vilket i år kommer att vara epiphany. (Verkade lämpligt, liksom om pengar är tätt före semestern, om det ger dig lite längre att donera …) Några personer har haft svårt med nätverket för bra widgetgränssnitt, så jag kommer att fråga böcker med barer om de Har alternerande avenues … utomlands / brittiska personer * kan * använda widgeten (som begär statlig / postnummer) genom att sätta sina motsvarande geografiska platser / postkoder på dessa områden, BTW. Fela inte att komma ihåg att sätta “klä på en dag” i fältet “dedikation” för att säkerställa att vi kan spåra donationerna … för att donera idag, klicka här. När du får ditt kvitto, framåt, för mig, eftersom en lycklig givare har en karaktär som heter efter honom eller henne i min kommande roman, “The Trick Lives of Dresses”!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006
HOWTO: PackingJune 9, 2008
Rant-Tastic ämne # 143: “Vad ska man bära på flygplan” 25 juni 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *